2011. április 12., kedd

Jó ideje már,

hogy a Meskára nem tudtam feltenni újabb varrományokat. A jógazsákokat leszámítva.
Ennek egyik oka, hogy a jógatatyókon kívül nem igazán jutott energiám másra, hiszen ha volt egy kis időm, akkor inkább aludtam. Ha meg nem aludtam, akkor próbáltam annyi életet verni magamba, hogy a családot és a háztartást el tudjam látni. Szerencsére elmúltak az álomkóros napok-hetek-hónapok, és lassan visszatér minden a régi kerékvágásba. Azt az egyet leszámítva persze, hogy ősszel bizony egy fővel gyarapodik a családunk. :-)
Szóval tegnap éjjel alkottam. Ezt a kis natúr-romantikus, két oldalas táskát. Mindkét oldalán van zseb, mégpedig három. A fülét szándékosan hosszabbra hagytam, hogy kényelmesen tele lehessen pakolni, akár egy nagy piaci bevásárlás alkalmával.
Mivel a hétvégi tatabányai foltvarrós napon sikerült beszereznem a ferdepánt felvarrásához a speciális talpat, gyorsan ki is próbáltam. Hát egy álom!!!! Tényleg komolyan gondoltam, hogy egy nagy csomó bosszúságtól mentett meg.:-)
És íme, a végeredmény:

Este felköltözik a Meska polcra.

2 megjegyzés:

  1. Hmmm... párszor elolvastam a bejegyzésed, hogy biztosan jól értem-e, amit értek?! Ééééés remélem jól értettem, hogy lehet gratulálni:-)))

    VálaszTörlés
  2. Igen, szabad gratulálni...:-)Köszönjük szépen! Szeptember végére várjuk a harmadik csemeténket. :)

    VálaszTörlés